Deel dit artikel
-

KPN kondigt Connected home diensten aan

KPN start een nieuwe pijler onder zijn dienstverlening: KPN SmartLife. Het bedrijf gaat een reeks van zogenoemde Connected Home-diensten aanbieden: diensten die het leven in en om het huis makkelijker maken.

De eerste stap in de KPN SmartLife-reeks is een gebruikerstest van KPN SmartLife Veilig: een beveiligingsoplossing voor mensen thuis. Met deze nieuwe dienst krijgen klanten via een app een alarmmelding als er thuis iets gebeurt. KPN is vandaag gestart met de pilot.

Bij een ongewenste situatie krijgt de klant een alarmmelding. Voor de alarmopvolging werkt KPN samen met beveiligingsbedrijf Trigion. Ook werkt KPN samen met Philips. Zo kunnen de innovatieve Hue-lampen gekoppeld worden aan het alarm en ook met de KPN SmartLife-app op afstand worden bediend.

Ruim 150 geselecteerde klanten gaan de komende periode de dienst testen en helpen optimaliseren. KPN SmartLife Veilig is dit najaar voor iedereen beschikbaar.

Uit diverse deponeringen bij handels- en domeinregisters lijkt KPN ook medische toepassingen te willen introduceren. Daar is nu nog geen sprake van.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond