Deel dit artikel
-

KPN neemt abonnementen op de schop

KPN neemt zijn abonnementenstructuur voor internet en mobiel op de schop. Het introduceert KPN Hussel, wat in feite een breed spectrum van productcombinaties bevat, ook combinaties met diensten van derde partijen.

Vandaag vernieuwt het bedrijf zijn portfolio. Klanten kunnen behalve communicatie ook entertainment aanschaffen in abonnementsvorm. Daaronder: Netflix, Spotify, Fox Sports en Film 1. Wie meerdere abonnementen neemt, krijgt korting. Het is niet bekend of KPN ook abonnementen op software wil aanbieden.

Het Hussel-abonnement is maandelijks opzegbaar voor wie dat drie euro per maand extra waard vindt.

Nieuwe abonnees doorlopen een soort keuzemenu om aan te geven of en welke smaak internet en tv ze thuis willen, welk smaakje mobiel internet en welk entertainment.

Ook nieuw zijn de producten Unlimited data voor mobiel, Kids Sim en Tech Desk. Kids Sim is een apart abonnement speciaal voor kinderen met onbeperkt bellen en sms-en en 1 GB data. De nieuwe Tech Desk is een extra en betaalde dienst, naast de reguliere klantenservice, die klanten helpt met de aansluiting van allerlei producten op het internet.

Deel dit bericht

3 Reacties

bert

Wat is dit toch heerlijk achterhaald. 4G maandelijks opzegbaar is 26€, je betaalt bovendien niet voor de 10 weken per jaar dat je niet thuis bent, en het is nog sneller ook.
Hier ben je in de basis 56€ per maand kwijt voor maandelijks opzegbaar 50down/5up internet. Tel je onbeperkt bellen mee, wat bij de mobiele oplossing geregeld is, dan is het verschil nog veel groter.

Mike de Vries

Enorme verslechtering ten opzichte van KPN Compleet. Het wordt in elk geval niet goedkoper. Wel onoverzichtelijker. Data in EU is verslechterd. Achterlijke naam. Hiermee win je de slag om de consument niet.

Charlo

I.p.v. extra zenders waarvoor je moet betalen, zou ik het afvoeren van al die overbodige zenders willen, waardoor het pakketje goedkoper wordt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond