Deel dit artikel
-

KPN versnelt uitrol 4G

KPN gaat de uitrol van zijn 4G-netwerk in Nederland versnellen. Dit nieuws volgt op de nieuwe 4G-propositie KPN Alles-In-Een die vorige week is geïntroduceerd. KPN aan het het einde van het eerste kwartaal van 2014 landelijke reeds dekking bereiken.

KPN versnelt daarmee de 4G-uitrol naar eigen zeggen met drie maanden. Naar aanleiding van het versnelde programma verwacht KPN aan het eind van deze maand al vijftig procent van de Nederlandse bevolking 4G te bieden en tachtig procent aan het eind van 2013.

Als onderdeel van zijn 4G-strategie maakt KPN gebruik van een combinatie van 800MHz-, 1800MHz- en 2600MHz-spectrum. Binnen deze strategie zal het gebruik van de 800MHz een snelle landelijke uitrol van 4G verzekeren, terwijl 1800MHz en 2600MHz worden gebruikt voor de capaciteit en hogere snelheden in dichtbevolkte gebieden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Pieter

KPN heeft en voor sprong op de rest van de providers d T-Mobile roept het maar wat nu 4g met maximaal 14.4 Mbps 4g kan veel meer aan en Vodafone is nog aan testen. Ik Zie wel de kansen van 4g super snel interneren als de providers het toe laten dan. Ik was in Spanje daar had 18 Mbps dat ging nog eens lekker snel. Ik wou meer info over 4g kam deze site tegen http://www.belkostenwijzer.nl/4G-in-Nederland/ erg handig ben benieuwd wat nieuwe bundel zullen gaan kosten zal wel weer niet mals zijn!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond