Deel dit artikel
-

Live tv-app boeit Nederlander niet

De live tv-apps zoals die door kabelaars en telecombedrijven worden aangeboden, worden (nog) niet veel gebruikt. Dat blijkt uit onderzoek van het Telecompaper Consumer Panel uit december 2014.

Bij telecomaanbieders maakt 66 procent geen gebruik van hun live tv-app. Bij de app van omroepen (vooral NPO) is dat 70 procent.

Niet verrassend kijken ouderen liever op een groot scherm, maar juist de groep eronder (40 -49) heeft ook weinig interesse in het aanbod.

Het aantal dagen per jaar dat tv-apps gebruikt worden, ligt relatief ook laag.

Redenen voor het lage gebruik is de voorkeur voor een groot scherm en de beperkingen, zoals dat de app alleen thuis kan worden gebruikt. Daarin komt gaandeweg wel veranderingen. Zo kan de Ziggo-app al enige tijd buitenshuis worden gebruikt.

Deel dit bericht

2 Reacties

Live TV Kijker

De live tv kijken app die niet van de kabelboeren is, die is wel razend populair. De app van picathartes.com staat al jaren als nummer 1 bij de beste apps in de appstore.
Zeker een breder aanbod dan die van de kabelboeren.

Kabelboer

Dan heb je de laatste recensies voor Live TV Kijken buiten beschouwing gelaten zeker? Eén en al klacht en 1 ster veruit het meest gegeven. Succes met je aandelen. 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond