Deel dit artikel
-

Mannenmedia groeit met zes nieuwe titels

Online advertentie netwerk Mannenmedia is uitgebreid met vier automotive en twee sporttitels. Met 32 (mobiele) websites, blogs en apps heeft het mannennetwerk nu een maandelijks bereik van ruim 6,5 miljoen unieke bezoekers, waarvan 70 procent mannen.

Het automotive netwerk Motomedia telt nu vier nieuwe titels. Het autoplatform Finnik, onderdeel van VWE, geeft antwoord op alle vragen die een consument heeft rondom zijn/haar auto. Autozine is een online magazine met autonieuws en rijtesten. Tweedehands en nieuwe auto’s van officiële merkdealers en BOVAG autobedrijven zijn te vinden op Autokopen.nl. De website GasPedaal.nl presenteert het grootste occasionaanbod van Nederland.

Aan Sportivomedia zijn twee nieuwe titels toegevoegd. Voetbal.nl is de officiële site voor alle amateurvoetballers van Nederland. Op Voetbal.nl vindt men alle officiële KNVB programma’s, standen en uitslagen. Voetbalflitsen.nl is het sociale voetbalplatform waar voetbalnieuws altijd is voorzien van een video, foto of cartoon.

Voor het realiseren van verdere groei is het dagelijks management in handen gekomen van Sjoerd van der Meijden en Jouke Tjeerdsma, beiden al enkele jaren werkzaam bij Mannenmedia.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond