Deel dit artikel
-

Marc Huybregts van Clockwork naar Agency.com

Directeur klantrelaties Marc Huybregts vertrekt bij interactief bureau Clockwork. Hij zal de nieuwe managing director bij Agency.com worden. Dat bevestigt Clockwork. Huybregts is het vierde lid van de zeskoppige Clockwork directie dat binnen korte tijd vertrekt.

Eind maart werd bekend dat creatief directeur Jurgen Baart, strategisch directeur Marlon Heckman en managing director Bart Termorshuizen van Clockwork hun functies neerleggen. Rian de Heer, afkomstig van moederbedrijf Ordina, nam in maart de eindverantwoordelijkheid voor Clockwork over.

Uit interne memo’s die Emerce had ingezien, bleek toen dat Clockwork verder zou worden geïntegreerd in het moederbedrijf Ordina. “Clockwork gaat straks deel uitmaken van het nieuw te vormen Ordina-onderdeel Marketing & Commerce management,” zei operationeel directeur Dick Heerschop eerder tegen Emerce. Het is niet duidelijk of de leegloop bij het Clockworkmanagement een gevolg is van de herstructurering.

Huybregts wilde zelf geen commentaar geven op zijn vertrek bij Clockwork. “De communicatie verloopt via de leiding van Clockwork.” Rian de Heer van Clockwork was de afgelopen dagen en vorige week niet bereikbaar voor verdere toelichting.

Bij Agency.com zal Huybregts de huidige managing director Vincent van der Ven vervangen. Deze vertrekt aan het einde van de zomer om persoonlijke redenen. Hij werkte sinds 1999 voor het bureau.

Het interactieve bureau Agency.com heeft wereldwijd zeven kantoren, waarvan vier in de Verenigde Staten en drie in Europa. Op het Amsterdamse kantoor werken op dit moment 27 mensen. Een stuk minder dan in 2000, toen het bureau floreerde en zo’n 100 medewerkers in dienst had. Na een dieptepunt in 2002, toen de Nederlandse tak nog maar 15 mensen in dienst had, is het bureau volgens Van der Ven de laatste jaren weer tot bloei gekomen. “We hebben een betrekkelijke stille opgang gemaakt de afgelopen jaren.” De omzet stijgt volgens hem nu jaarlijks met zo’n 25 tot 30 procent.

Deel dit bericht

1 Reactie

Dalux

Nu alleen nog het charmante pand aan de Van Ostadestraat verlaten en iedereen in Zoetermeer of Almere vestigen en dan gaan ook de laatsten der mohikanen uit de Clockwork-tijd weg (Clockwork?!?). Chapeau Ordina :-)Ach, maar het zal wel ergens goed voor zijn.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond