Deel dit artikel
-

Market XS-onderdeel Facing Facts koopt Explainer DC

Facing Facts neemt alle activiteiten van Explainer DC over. Explainer DC is één van de oudste internetbedrijven van Nederland en tot afgelopen vrijdag onderdeel van het vrijdag failliet verklaarde Real Time Company. Een overnamesom is niet bekendgemaakt. Facing Facts heeft de transactie uit eigen middelen gefinancierd.

Door de overname van Explainer DC wordt de klantenportefeuille van Facing Facts aanzienlijk uitgebreid, aldus het bedrijf. Met de overname zegt Facing Facts haar klanten tevens gecertificeerde ondersteuning te kunnen bieden in Microsoft .Net projecten. Explainer DC is sinds 2002 Gold Certified partner van Microsoft en heeft meerdere websites op basis van dit platform opgeleverd.

Door de overname van Explainer DC door Facing Facts is de voortgezette dienstverlening aan de klanten van Explainer DC gewaarborgd. Facing Facts is een dochtermaatschappij van MarketXS, aanbieder van real-time marktdata technologie en trading toepassingen.

Vincent Gravesteyn, Managing Director van Facing Facts: “De overname van Explainer DC versterkt onze marktpositie aanzienlijk. Explainer DC en Facing Facts richten zich al jaren op het leveren van applicaties met behulp van internettechnologie. We hebben beiden een sterke klantenportefeuille en een team van specialistische medewerkers. In combinatie met de klanten en specialismes van Explainer DC, is Facing Facts in een keer één van de belangrijkste spelers op Nederlandse markt voor internet-toepassingen geworden.”

Uit de boedel van RT Company bv is niet alleen Explainer DC verkocht. Ook alle activiteiten van Citee zijn inmiddels elders ondergebracht. Volgens de curator liet Real Time Company bv een schuld achter van 3 miljoen euro. Alleen detacheerder One2hire moet nog worden verkocht, maar daarover lopen de onderhandelingen nog.

Deel dit bericht

4 Reacties

Janneke

Wat gaat er nu met de Ghanese dochter van Explainer DC gebeuren?

nono

Die was al lang niet meer van Explainer zelf meer, maar overgedragen aan het huidige management.

Joke Bruijs

Wie herinnert zich nog die heel merkwaardige affaire een jaar geleden toen commissaris Hans Wiegel prive leningen aan Explainer had verstrekt?

Rob Troostwijk

Lees: http://www.fembusiness.nl/#3  Trefwoorden: arrogant, zelfingenomen, (fop) sigaar (uit eigen doos). Mijn leedvermaak kent geen grenzen meer.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond