Deel dit artikel
-

Marketingbureau Easy opgenomen in Tribal

De marketingbureaus Tribal Internet Marketing en Easy zijn geen gescheiden labels meer onder één dak. Easy is opgegaan in Tribal.

Daarmee komt een einde aan een label dat zeven jaar geleden werd opgericht om de ‘onderkant’ van de markt te bedienen; het MKB dat online kwam. “Easy deed op het hoogtepunt duizenden projecten, allemaal volgens eenzelfde standaard werkwijze tegen een goede prijs voor de ondernemer”, vertelt directeur Frank Trienen.

Het onderscheid met Tribal was dat dat zich richtte op de high end klanten met SEO en conversie-optimalisatie, allemaal projecten met maatwerk. “De Easy-groep is in die jaren echter zo volwassen en gespecialiseerd geworden dat er eigenlijk geen onderscheid meer tussen de bedrijven was, hoe ik er ook naar kijk.” Een jaar geleden werden de bedrijven al onder een dak gebracht, anderhalve week geleden werd afscheid genomen en gingen alle Easy-medewerkers en -klanten over naar Tribal. “Je merkt de trots bij iedereen. Dat is echt zo gaaf.”

“Als je kijkt naar hoe de internetmarkt zich ontwikkelt, verwacht ik dat we volgend jaar zullen inzoomen op opkomende klantgroepen in de zakelijke dienstverlening. Denk aan assurantie- en accountantskantoren. Dit is naast wat we al doen in retailmarketing”, waaronder V&D en Bax Shop.

Met de samenvoeging van de Easy-collega’s telt Tribal Internet Marketing nu 78 medewerkers in Den Bosch.

Foto: Michael Edson (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond