Marktplaats Aanbieding en TicketVeiling.nl in ticketverkoop

Marktplaats Aanbieding en TicketVeiling.nl gaan samen toegangsbewijzen en arrangementen aanbieden. Het verkoopteam van TicketVeiling.nl werft voortaan zogenoemde leisure tickets voor Marktplaats Aanbieding.

Marktplaats Aanbieding is een initiatief van Marktplaats. Dagelijks worden aanbiedingen geselecteerd en vervolgens aangeboden aan de ruim 1 miljoen actieve gebruikers van Marktplaats. Deze aanbiedingen zijn tijdelijk beschikbaar en kunnen direct bij Marktplaats aangeschaft worden in de vorm van een tegoedbon.

Er bestaat onder de klanten van Marktplaats al enige tijd een behoefte aan aanbiedingen die gericht zijn op vrijetijdsbesteding, zegt het bedrijf zelf. Tegelijkertijd vormen de gebruikers van Marktplaats een interessante doelgroep voor adverteerders, niet alleen vanwege de koopgerichtheid van het miljoenenpubliek maar ook omdat er veel families met kinderen en kleinkinderen klant zijn.

TicketVeiling.nl noemt zich een van de grootste aanbieders van leisure tickets in Nederland. Via een online veilingsysteem bieden consumenten op toegangsbewijzen en arrangementen.

1 Reactie

wil graag lid worden om tickets de kopen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug