Deel dit artikel
-

Marlene ten Ham gestart als directeur Thuiswinkel.org

Marlene ten Ham is begonnen als nieuwe directeur van Thuiswinkel.org. Zij geeft aan in het komende jaar extra aandacht te gaan besteden aan online consumentenvertrouwen, veiligheid en een goed ondernemersklimaat.

Ten Ham heeft de afgelopen zeven jaar Ecommerce Europe, de Europese koepelorganisatie voor digital commerce, geleid en kent Thuiswinkel.org vanuit die rol ook goed. ‘Thuiswinkel.org en de Nederlandse digital commercesector lopen in Europa voorop qua ontwikkelingen. Ik kijk er dan ook naar uit om verder te werken en te bouwen aan een sterk e-commerceklimaat en het faciliteren van groei, innovatie en eerlijke concurrentie’.

De sector heeft een uitdagend jaar achter de rug, waarbij veel leden een enorme groei hebben doorgemaakt, maar er ook webwinkels zijn die het erg zwaar hebben gehad. Nu de wereld langzaam weer iets normaler wordt, is het tijd om gas te geven en vooruit te gaan met de hele sector.

Het is de ambitie om de groei van de digital commercebranche mogelijk te maken zonder groei in ecologische footprint, een ander thema waar ten Ham mee aan de slag gaat. ‘De sector zet in op reductie van CO2-uitstoot, duurzame ontwikkelingen en innovaties en circulaire business modellen. Met het programma Bewust Bezorgd neemt Thuiswinkel.org hierin een leidende rol.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond