Deel dit artikel
-

Mensen achter Hyves, Spil Games en WoodWing in race voor ondernemersprijs

Onder de genomineerden voor de LOEY Awards bevinden zich grote Nederlandse merken als Spil Games, Hyves en WoodWing. Ook Patrick Kerssemakers van Fonq en Pieter van der Does van Adyen zijn genomineerd voor de ondernemersprijs. (meer…)

Deel dit bericht

4 Reacties

mdobro

Ik zet mijn geld in op Patrick Kerssemakers, zonder de andere te kort te willen doen trouwens.
Maar eerder interview gaf Edwin Henstmengsel/Henstmenger (sorry zo staat het op jullie site http://www.emerce.nl/nieuws/inschrijvingstermijn-loey-awards-nadert-einde)
van de Loey Organisatie aan dat men iemand zoekt die het brede publiek einde aanspreekt, denk aan een B2C omgeving.
Woodwing en Ayden vallen dan af. Hyves is niet meer zo hot als het was, en Spil Games heeft een onduidelijk imago in de consumenten markt (games). Voila, hebben we Patrick een goede keuze.
Daarnaast ook goed actueel gezien de verkoop aan Wehkamp en nu weer de verkoop van Wehkamp zelf.
http://www.hyped.nl/details/20110714_wehkamp_snel_verkocht_bank_geselecteerd#reageer

Nota aan de redactie: in de rechter kolom op de emerce site staat nog steeds een advertentie dat de inschrijvingen voor de award van start gaan, lijkt me toe aan vervanging!

Jaap

De mensen achter de prijs zijn dezelfde die als investeerder betrokken zijn bij tenminste enkele van de genomineerde bedrijven en ondernemers. Zou wel goed zijn om dat sigaar uit eigen doos gehalte tenminste te noemen.

Ron

Dat vd ende deimers in een paar van de grootste internetsites van Nedrland heeft geinvesteerd lijkt me toch los te staan van de prestaties van die ondernemers?

Fonq, woodwing, eduhub, adyen hebben volgens mij alles zelf gedaan… Helemaal knap!

Ben benieuwd wie er gaat winnen!

Gertjan Munneke

Alle genomineerden nogmaals via deze weg gefeliciteerd!

@joop Ik kan je verzekeren dat het selectie proces uitermate zorgvuldig en professioneel heeft plaats gevonden. Een expert panel heeft onder toezicht van Deloitte deze lijst gekozen. Dat er investeringen van Endeit tussen zitten is een feit. Feit is ook dat het hier om top internet ondernemers gaat.  

Gert-Jan Munneke
Bestuur Loey Awards

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond