Deel dit artikel
-

Microsoft Nederland kondigt nieuwe directieleden aan

Microsoft Nederland stelt Anna van den Breemer aan als nieuwe Directeur Publieke Sector. Tegelijkertijd start Wibe Spekking in zijn nieuwe functie als CFO bij Microsoft Nederland. Ook treedt Edith Bevers aan als nieuwe Enterprise Commercial (EC) Lead. Allen zullen tevens deel uitmaken van het Senior Leadership Team van Microsoft Nederland.

Anna van den Breemer is op 1 april gestart als Directeur Publieke Sector Vanaf 2015 is van den Breemer werkzaam bij Microsoft, de laatste jaren was Anna verantwoordelijkheid voor de Overheidssector.

In haar nieuwe rol als Directeur Publieke Sector is van den Breemer verantwoordelijk voor de marktsegmenten: centrale overheid, de gemeenten, gezondheidszorg en educatie. In deze functie werkt van den Breemer samen met de publieke sector aan de verdere digitalisering van de Nederlandse samenleving.

Wibe Spekking is op 1 april gestart als nieuwe CFO van Microsoft Nederland. Hij werkt sinds 1999 bij Microsoft in diverse financiële functies in onder meer Europa en Amerika. Hij werkte tot 2014 als Finance Director, WW Sales and Marketing in Redmond. Spekking studeerde Business Management aan de Universiteit van Amsterdam.

Edith Bevers startte op 1 april als Directeur Grootzakelijke Markt bij Microsoft Nederland. Bevers heeft een brede achtergrond in sales en sales management en vervulde rollen in diverse industrieën, waarbij zij zich richtte op een breed scala aan klantoplossingen, zoals technologie, ERP en andere bedrijfsapplicaties.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond