Deel dit artikel
-

Microsoft steekt portaal MSN in het nieuw

Microsoft staat op het punt om internationaal zijn portaalsite MSN met een nieuwe layout te herlanceren. Adverteerders zouden er alleen betalen voor reclames die zichtbaar in beeld zijn.

Op het moment van schrijven zijn de MSN-portals in Nederland en Engeland door een scriptfout niet leesbaar. Microsoft heeft die luxe nog tot eind deze maand, want de knop voor de herlancering gaat definitief pas om op 1 oktober.

Aan het einde van de middag vandaag houdt Microsoft in zijn kantoor op Schiphol een bijeenkomst voor de pers waar het de preview gaat presenteren.

De Engelse site The Drum verwijst naar preview.msn.com als zijnde de site waar nieuwsgierigen tot eind deze maand naar de nieuwe opzet van MSN kunnen kijken.

MSN fungeert als doorgeefluik voor grote mediapartijen maar biedt ook eigen Microsoftdiensten aan. MSN.nl zal ook direct gelinkt zijn aan Outlook.com, Facebook, Twitter, OneNote, OneDrive en binnenkort Skype. Daarnaast is MSN een van de belangrijkste verschijningsvormen van zoekmachine Bing in Nederland.

Foto: Paul Skeie (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond