Deel dit artikel
-

Miljoeneninvestering voor Nederlands taxibedrijf Get-E

Technologiebedrijf Get-E uit Hoofddorp trekt 2,25 miljoen euro extern kapitaal aan. Investeerder is Axivate Capital uit Amsterdam.

Met het geld wil Alexander van Deudekom, CEO en oprichter van Get-E, de groei van zijn bedrijf versnellen. Concreet: meer bestemmingen en meer aansluiting op andere technische platformen.

Het bedrijf laat zakelijke klanten gemakkelijk een taxi van en naar de luchthaven en van A naar B op plaats van bestemming boeken, op meer dan negenhonderd bestemmingen in 140 landen. Daarvoor heeft de onderneming een online platform ontwikkeld dat bedrijven verbindt met vervoerders. Omdat bij het boeken alle kosten van de rit al bekend zijn en de betaling al vooraf is geregeld zijn er geen verrassingen over de prijs aan het einde van de rit.

Tot de klanten behoren bedrijven als Visa, Ryanair en CityJet. Luchtvaartmaatschappijen zetten de Nederlandse technologie bijvoorbeeld voor hun eigen mensen in het vervoer van de crews te regelen.

Axivate Capital is het investeringsfonds van Bas Rasker. Hij was betrokken bij onder meer Jiba, Zoover, Corendon, horeca in Utrecht en is ook investeerder in Emerce.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond