Deel dit artikel
-

MKB-Nederland en VNO-NCW lanceren coronacalculator

MKB-Nederland en VNO-NCW hebben een nieuw online corona-instrument voor ondernemers gelanceerd, dat onder meer berekent in hoeverre zij in aanmerking komen voor de overheidsmaatregelen en welke effecten die maatregelen hebben op hun financiële positie de komende periode.

Ondernemers komen door de coronacrisis acuut in de problemen: omdat zij hun bedrijf verplicht hebben moeten sluiten, vanwege de thuisblijfadviezen van de overheid of door verstoorde (internationale) ketens.

De coronacalculator zet alle steunmaatregelen op een rij. Ondernemers krijgen snel inzicht in welke regelingen op hen van toepassing zijn, en een indicatie van tegemoetkomingen, kredietmogelijkheden en belastinguitstel.

Ook wordt er een indicatie gegeven van de persoonlijke liquiditeitspositie de komende periode, gebaseerd op de eigen bedrijfsgegevens.

Er is een directe link naar relevante aanvraagformulieren en er wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen. De calculator, waaraan KPMG Meijburg heeft meegewerkt, is veilig en werkt snel, stellen MKB-Nederland en VNO-NCW.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond