Deel dit artikel
-

Mogelijk stiptheidsacties bezorgers PostNL

De Belangenvereniging van Pakketdistributie wil dat PostNL zijn bezorgvergoedingen voor de feestdagen met 10 tot 15 procent per uur verhoogt vanwege de enorme drukte.

‘Nu is er voor de enorme najaarsdrukte met Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar geen eerlijk tarief,’ zegt voorzitter Willem Snel tegen de Telegraaf. Snel kondigt stiptheidsacties aan.

De BVPD en PostNL liggen al maanden overhoop over de vergoeding. De werkdruk neemt toe, maar daar staat geen eerlijk tarief tegenover.

Vorig jaar bezorgden de chauffeurs van PostNL 207 miljoen pakketjes; naar verwachting komen daar dit jaar meer dan 21 miljoen stuks bij.

PostNL zegt dat het tarief in de afgelopen 2,5 jaar al met meer dan 14 procent gestegen.

Deel dit bericht

2 Reacties

Seb

Ik hoop dan toch op stiptheid acties in stipt bezorgen? De prestaties van PostNL op pakket niveau behoren tot één van de slechtste in de markt:

– Je pakket wordt tussen 08:00 en 19:00 bezorgd… hoezo klantvriendelijk
– Pakketten worden niet bezorgd
– Pakketen worden veel te laat bezorgd
– Je krijgt een briefje dat ze hebben geprobeerd te bezorgen, ook al was je aanwezig
– Je pakketten verdwijnen en kunnen ze helaas niet traceren

etc.

Ron

Nog nooit problemen gehad met PostNL. Altijd perfect binnen de afgesproken tijdstippen. Zeer vriendelijke jonge bezorger. Staat op de loonlijst bij PostNL zo vertelde hij. Zeer tevreden over de betalingen van PostNL. Overwerk word altijd keurig netjes betaald.
Vertelde wel dat er met de externen vaak problemen zijn omdat die soms maar heel kort als chauffeur willen werken. Die proberen ook vaak de volgorde te verstoren bij de distributie centra om maar als eerste te kunnen laden. Zijn ook erg gehaast omdat veel nog een tweede baantje hebben.

P.s.:
Mijn buurman heeft weleens problemen met PostNL maar die zijn deurbel is al 3 jaar kapot.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond