Deel dit artikel
-

Mona Keijzer opent StartupDelta Summit in Arnhem

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat geeft vandaag het startsein voor de StartupDelta Summit, volgens de organisatie het ‘grootste innovatie evenement in Nederland’.

Keijzer wordt ontvangen door StartupDelta ambassadeur prins Constantijn van Oranje en commissaris van de Koning Clemens Cornielje.

Gelderland is 19 april gastheer van de StartupDelta Summit. Met 2000 deelnemers, vijftien strategische sessies, veertig open sessies, twee battles, twee talkshows, een studentendebat en nog eens vijftig innovaties claimt StartupDelta Summit het grootste innovatie evenement in Nederland te zijn.

Dit jaar vindt de StartupDelta Summit plaats op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, een vernieuwend complex voor duurzaam en industrieel ondernemen. De verwachtte 2.000 deelnemers formuleren samen antwoorden op de vraag hoe we het enorme innovatie-potentieel van Nederland maximaal kunnen benutten.

De Startup Delta Summit gaat om 13.00 uur van start. Aansluitend vinden alle werksessies plaats.

Op het hoofdpodium gaat het programma verder met een talkshow over Vrouwen & Tech en het belang van inclusiviteit. Staatssecretaris Knops gaat in op de samenwerking tussen overheid en startups. De Summit sluit af met Startup ambassadeur Constantijn van Oranje, die de plannen van StartupDelta voor de komende periode zal toelichten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond