Deel dit artikel
-

MonsterBoard rolt nieuwe producten uit

Banensite Monsterboard lanceert drie nieuwe producten, TalentBin by Monster, Monster Twitter Cards en Monster Talent CRM, als onderdeel van een nieuwe koers.

TalentBin by Monster is een sociale zoekmachine met een focus op schaars IT-talent. De dienst bundelt waardevolle informatie die potentiële kandidaten achterlaten op internet en sociale media tot één profiel, compleet met contactgegevens. Recruiters hebben zo toegang tot een nieuwe pool van zeldzaam IT-talent. Wereldwijd geeft TalentBin by Monster toegang tot 100 miljoen profielen.

Monster Twitter Cards biedt een groter bereik van vacatures via sociale media. De vacatures worden dan automatisch via Twitter verspreid, compleet met de bedrijfsnaam, functietitel en -omschrijving, salarisindicatie, locatie en hashtags. Er is ruimte voor een logo of afbeelding en tekst van meer dan de standaard 140 karakters.

Tenslotte komt Monsterboard met Monster Talent CRM, een communicatieplatform waarmee recruiters direct contact kunnen zoeken met passende kandidaten uit de cv-database van Monsterboard. Daarbij hebben zij de mogelijkheid om op kleine en grote schaal recruitmentcampagnes op te zetten en via een analysetool real time resultaten te ontvangen.

Monster introduceert ook een nieuwe visuele merkidentiteit, een paarse vlag verfraaid met een nieuw woordmerk.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond