Deel dit artikel
-

Nederlandse reis-app klaar voor wereldpremière

Over drie weken lanceert Jeroen van Velzen in Orlando zijn reis-app Roadmap op een internationale reisbeurs. De app belooft alle datastress weg te nemen voor reizigers tussen vertrek en terugkomst.

Op de GBTA-beurs in Amerika wordt de Nederlandse app officieel gedoopt en aan de reisindustrie gepresenteerd. “We maken reizigers blijer met onze nieuwe timeline travel app”, aldus het bedrijf in een aankondiging per e-mail.

Roadmap is een product dat voorkomt uit het Rotterdamse bedrijf Sound of Data. Dat besloot afgelopen voorjaar zijn telecom- en travelactiviteiten apart te zetten. De ontwikkelpraktijken voor de reisbranche gingen op in het bedrijf Roadmap, dat opereert vanuit Delft.

De app wordt onder white label op de markt gebracht. De eerste tekenen wijzen erop dat hij alle relevante reisdata van een gebruiker verzamelt, mogelijk door de mailbus uit te lezen of via directe online input, en deze in een overzichtelijke interface presenteert. De tijdlijn laat vermoedelijk zien hoe laat de reiziger wat waar moet doen om vervolgens de relevante documenten te krijgen aangeboden.

Roadmap belooft in september een klantenlijst met zeker zeventig namen te kunnen presenteren. Aan Emerce noemde Van Velzen er reeds een paar: Travix, Odigeo, Advantage Business Travel en Schiphol Travel en de reisbureaus van bedrijven als BP en Tommy Hilfiger.

Foto: Edwin Lee (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Scep Tisch

Wat een ontzettend leeg bericht. Over 3 weken komt er een app uit waarvan we niet wat het doet. Het belooft iets te doen wat al meerdere apps beloven, maar nu echt… Wauw!

Sjoerd

@Scep Tisch : hahaha Komtdiekomkommertijd maar wel free publicity (wederom uiteraard over 3 weken, dan is de launch van die uberhandige travel app waarvan wij niet weten wat hij doet)

De vakantieman

Ik vind het ook niet echt een duidelijk bericht. Hoeveel reis apps zijn er nou wel niet. Het wordt wel eens tijd dat er een goede app komt zodat mensen zien hoeveel moois er te beleven is in Nederland en daarbuiten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond