Deel dit artikel
-

Newconomy-aandeelhouder ziet rustige dag

Het aandeel Newconomy heeft in de eerste middag van haar bestaan een bescheiden winst opgeleverd van tien eurocent. Dat is niet veel, maar gek is het niet, vindt e-vangelist Vincent Everts. "Het bedrijf heeft alle zeilen moet bijzetten om de jojo-ende beurzen het hoofd te bieden. Dat hebben ze goed gedaan."

Newconomy heeft wel degelijk last gehad van Worldonline. "Het is niet vreemd dat ze gisteren niet over de kop zijn gegaan", vindt Everts. "Er zit een boel frustratie in de markt. Zonder Nina was Newconomy twee keer verdubbeld."

Voor Maurice de Hond c.s. is een goede koers weggelegd, denkt Everts. "Neem alleen maar het meerderheidsaandeel in Wish : Een abonnee van Worldonline is na de malaise nog steeds 5000 gulden waard. Alleen Wish rechtvaardigt met haar abonnees al de waardering voor Newconomy."

Maurice de Hond benadrukte gisteren nog eens dat de koers van de eerste dagen niet zo interessant is. Pas over enkele maanden is volgens hem een duidelijk oordeel te vellen. Voordat het aandeel sloot op 10,60 euro, zakte het eerst nog even naar 10.05 euro, 45 cent onder de introductiekoers.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond