Deel dit artikel
-

Nieuw digitaal billboard in Amsterdam

Clear Channel Hillenaar een digitaal billboard langs de openbare weg in Amsterdam.

Het Digital Billboard, met een LED-scherm van zes vierkante meter, bevindt zich nabij de snelweg A10 aan de s106 in het stadsdeel Slotervaart. Dagelijks passeren ruim 25.000 automobilisten het Digital Billboard, die vaak stapvoets de drukke hoofdstad proberen te bereiken.

Adverteerders kunnen onderdeel uitmaken van een loop van 24 seconden, waarin hun campagne zes seconden zichtbaar is. Ook kunnen adverteerders kiezen voor ‘full ownership’, waarbij een campagne gedurende 24 uur exclusief is te zien.

Het Digital Billboard maakt onderdeel uit van een digitaal netwerk dat bestaat uit zes digitale schermen die flexibel, afzonderlijk of gezamenlijk, in te kopen zijn.

Deel dit bericht

1 Reactie

Job

Ik mis het spannende deel een beetje. Prima dat het digitaal is ipv “papier”, maar andere functies dan een standaard billboard hefet het niet. Cooler zou zijn als het billboard gekoppeld is aan de advertentie netwerken van Google en de social media netwerken, zodat ze per stapvoets langsrijdende auto relevante en wellicht locatie gerichte ads kunnen laten zien. Soort van offline-remarketing 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond