Deel dit artikel
-

Nieuw online platform voor castingindustrie

Het nieuwe Nederlandse online platform iCasting.com wil naar eigen zeggen een ‘drastische verandering’ teweeg brengen in de wijze waarop opdrachtgevers en talent elkaar weten te vinden. Opdrachtgevers en acteurs, modellen, figuranten zijn niet meer aangewezen op ‘dure bemiddelaars met trage boekingsprocessen’.
 
Het aanbod van iCasting is divers: van acteurs, modellen, figuranten, hostessen en dansers tot aan sinterklazen en vuurspuwers. Inschrijven is gratis. Voor reageren op individuele opdrachten wordt een kleine vergoeding gerekend of is een abonnement van 10 euro per maand beschikbaar.

Deelnemers kunnen ook gebruikmaken van iCasting Academy, waar videocursussen van bekende professionals worden gegeven. May-Britt Mobach (bekend van Amayzine.com en Hollands Next Topmodel) bijt de spits af.

Initiatiefnemers zijn Robin Bravenboer en Erik Schuckink Kool. De eerste is bekend van Gamila Secret, Carpe Diem Lounge club en Restaurant en Lounge Ikibana in Barcelona, Beach Club Baja en Crazy Piano’s. Kool was Horeca Directeur bij Heineken.

iCasting lanceert najaar 2015 in Groot-Brittannië en begin 2016 in de VS.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond