Deel dit artikel
-

Nieuwe app WeTransfer verzámelt

WeTransfer lanceert de mobiele app ‘Collect by WeTransfer’ waarmee gebruikers digitale knipselmappen kunnen maken en delen.

‘Collect’ is een zogeheten collaborative board en is een verbreding van het portfolio van het Nederlandse bedrijf. De deeldienst was tot nu toe hoofdzakelijk gericht op het verzenden van bestanden. Daar komt nu ook het element co-creatie bij.

Behalve bestanden is het ook mogelijk om links naar webpagina’s en bijvoorbeeld audio- en videostreams in een map te stoppen. De link daarvan is te delen met anderen, die op hun beurt ook aan het board kunnen meewerken.

Het gaat hier om de herlancering en rebranding van WeTransfer voor smartphones. Voor de app is een nieuwe functie gezocht. Het huidige WeTransfer for Mobile heeft maandelijks vier miljoen gebruikers. Dat moeten er meer worden.

De webversie van de deeldienst heeft maandelijks 42 miljoen gebruikers.

Het is niet nodig om een account te maken om de Collect by WeTransfer te gebruiken.

Foto: Jörg Schubert (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

CharlieC

Waar kan ik dan mijn bestanden terugvinden van We collect ?

Samantha

Wie kan mij vertellen.. Als ik de we collect op mijn iPhone heb en ga over op Android.
Ik heb op allebei de telefoons de we collect app, op allebei ingelogd maar de foto’s/bestanden van de iPhone komen niet op de Android telefoon. Kan iemand mij vertellen hoe ik ze daar op krijg?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond