Deel dit artikel
-

Nieuwe CEO voor Spil Games

Tung Nguyen-Khac is per 1 april de nieuwe CEO van spellenbedrijf Spil Games. Hij neemt het werk van CFO Willem van Wijmen over die na een reorganisatie tijdelijk de dagelijkse leiding overnam.

De nieuwe directeur is geen onbekende in de spellenwereld. Hij was tussen 2004 en 2010 de managing partner van webgames-bedrijf Bigpoint.

Tot voor kort was Tung Nguyen-Khac onder andere CEO van de gamingtak van het Duitse televisiebedrijf ProSiebenSat.1. Dankzij zijn overname van Aeria Games in 2014 is ProSiebenSat.1Games uitgegroeid tot één van de drie grootste uitgevers van games van Europa.

Nu het stof van de reorganisatie vorig jaar is neergedaald, wordt er weer geïnvesteerd. De nieuwe baas: “Ik kan niet wachten om de kernactiviteiten van Spil Games uit te breiden en een geweldige, concurrerende tak voor mobile gaming op te zetten”.

Deel dit bericht

1 Reactie

Jan Douwes

Het zijn juist de kernactiviteiten van Spil die niet uitgebreid kunnen worden. Daarnaast Spil laten concurreren op de mobiele markt is ook kansloos. Spil heeft aangetoond niet genoeg verstand van game ontwikkeling te hebben om het verschil te maken op deze markt. Stoppen maar jongens.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond