Deel dit artikel
-

Nieuwe investering voor poetshulp Helpling

De online poetscentrale Helpling, ook actief in Nederland, krijgt een kapitaalinjectie van 13,5 miljoen euro van venture capital-bedrijven.

Mangrove Capital, Phenomen Ventures en Point Nine Capital worden hiermee mede-eigenaar van de startup uit de stal van Rocket Internet.

Met het nieuwe geld wil de onderneming zijn technisch systeem doorontwikkelen en meer marketing kunnen bedrijven. Dat is een standaard werkwijze voor de meeste bedrijven van de Duitse bedrijvenbouwer: lanceren en snel groeien in en naar meerdere EU-landen. Winst maken is niet het eerste oogmerk. Schaal creëren wel.

Helpling werd in april van dit jaar opgericht en ging in juli live in Nederland. Het bedrijf bemiddelt tussen schoonmakers en particulieren die niet zwart huishoudelijke hulp zoeken. De bemiddelaar denkt een strategische positie te kunnen opbouwen in deze miljardenmarkt.

Begin november trad Luckaz Gadowski toe als investeerder in Helpling. Hij brengt vooral kennis over online marketing in, iets dat leerde bij de bouw van zijn bedrijf Spreadshirt.

Foto: Pete (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond