Deel dit artikel
-

‘Nieuwe iPhone komt in twee modellen’

Van de iPhone 6 verschijnen in september twee modellen: een met het gebruikelijke 4,7 inch scherm en een met een groter 5,5 inch scherm. Dat schrijft de Japanse zakenkrant Nikkei op basis van bronnen bij Aziatische fabrikanten.

In die contreien zou men al begonnen zijn met het maken van de diverse componenten, waaronder vingerafdrukscanners. De productie van de LCD-schermen zou komende maand al aanvangen in de Kameyama-fabriek van Sharp. Een deel van de productie wordt afgewikkeld door Japan Display en LG Display.

Er is nog wel wat twijfel over beide modellen tegelijk zullen verschijnen. De kans is groot dat Apple eerst de reguliere versie in omloop brengt.

Telecomaanbieders als Vodafone zien graag dat Apple een smartphone met een groter scherm uitbrengt. Vodafone Group CEO Vittorio Colao maakte die wens kenbaar op een bijeenkomst met klanten in Amsterdam. Hij vreest dat Apple iPhone-gebruikers zal gaan verliezen als het concern vasthoudt aan de huidige grootte van het beeldscherm. Concurrenten als LG, Samsung en HTC brengen al geruime tijd smartphones met grotere schermformaten uit.

Deel dit bericht

1 Reactie

Peter

Wordt een top smartphone!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond