Deel dit artikel
-

Nieuwe premium soundbars voor Samsung en Harman Kardon

Samsung en geluidsmerk Harman Kardon werken al enige tijd intensief samen na de overname van dat laatste bedrijf in maart 2017. Dat heeft nu dan geresulteerd in twee nieuwe soundbars.

Na Samsung smartphones met AKG koptelefoons, Samsung tablets ‘getuned door AKG’ en professionele oplossingen voor bioscopen met JBL Solution, zijn de HW-N950 en HW-N850 de eerste producten die onder dezelfde vlag verschijnen.

Met de HW-N950 en HW-N850 heb je volgens Samsung het gevoel dat je in een concertzaal bent. Dat komt mede door Dolby Atmos en DTS:X in combinatie met zogenoemde up- en side-firing speakers.

De HW-N950 is de opvolger van de HW-K950 en is uitgerust met een hoofdunit, subwoofer en twee draadloze surround sound speakers. Daarnaast biedt het 7.1.4-kanaals luidsprekersysteem het grootste aantal kanalen dat op dit moment verkrijgbaar is in een soundbar.

De HW-N850 is een iets afgeslankt model, dat met een 5.1.2-kanaalsopstelling met een hoofdunit speaker en woofer nog altijd voor een goed geluid zorgt.

De HW-N950 en de HW-N850 zijn vanaf 1 september in Nederland beschikbaar in de kleur Midnight Titan. De HW-N950 is kost 1499 euro en voor de HW-N850 betaal je 999 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond