Derp

De Nieuwe Zaak opent Christelijke Bol.com-concurrent

De Nieuwe Zaak, een bedrijf dat is gespecialiseerd in advies en marketing rondom e-commerce, heeft online een Christelijke mediawinkel gelanceerd, waarmee op termijn Europa veroverd moet worden.

Samen met een groep mensen achter Neema, is de gelijknamige webshop opgezet. Volgens eigen zeggen heeft Neema de ambitie om in heel Europa speelveld te veroveren.

De commerciële webwinkel wil producten aanbieden die ‘bijbels verantwoord’ zijn om daarmee ‘mensen te helpen God te vinden’. Er zijn onder meer boeken, films en muziek te vinden. Voor elke aankoop wordt een deel van de omzet afgestaan aan een goed doel.

De Nieuwe Zaak was verantwoordelijk voor het project en neemt een risicodragend belang in het geheel. Volgens eigen zeggen omdat het genoeg kansen ziet in deze niche, in Nederland, maar ook daarbuiten.

Jan-Willem Bosman, directeur van NEEMA: “De afgelopen maanden hebben we ons idee van een gespecialiseerde christelijke webwinkel zien groeien. Van plan tot een live webshop. De Nieuwe Zaak heeft haar expertise op het gebied van e-commerce ingebracht, wij onze kennis van de doelgroep en het assortiment. Dit blijkt een krachtige combinatie te zijn.”

3 Reacties

Ahh, leuk hoor. Kan ik eindelijk mijn Stryper collectie aanvullen!

Ik geloof niet dat ze het winnen van Postorderboekhandel.nl die deze niche al sinds jaar en dag bediend.

Maar de toekomst wijst wel uit wie de grootste wordt. Overigens heeft ook Amazon aangekondigd naar Nederland te komen. Deze keer echt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug