Deel dit artikel
-

Nieuwssite Android Planet is te koop

Nieuwssite Android Planet zoekt een koper. Dat melden Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag op hun site. De werkzaamheden rond iPhoneclub en iPadclub vergen te veel energie. De site is per onmiddellijk gestopt met dagelijks nieuws.

Hoofdredacteur Daniël Verlaan blijft nog wel verbonden bij het blog, maar schrijft geen dagelijkse berichten meer. Totdat er een nieuwe koper is gevonden verschijnen er round-ups van de belangrijkste apps die zijn uitgekomen.

Android Planet begon vier jaar geleden en trok tot voor kort vijftienduizend lezers per dag. ‘Er zijn inmiddels tientallen Nederlandse websites over mobiele telefonie die over ontwikkelingen rond Android-toestellen schrijven en bij elk nieuw toestel schieten er nieuwe sites rondom dat ene toestel uit de grond, die vaak meer van hetzelfde bieden. We zouden met Android Planet graag de volgende stap willen maken, maar dat vraagt focus en volledige toewijding,’ aldus Horn en Van der Zwaag, die ook iPhone- en iPadclub exploiteren.

Daarom staat men open voor een overname, bij voorkeur door een partij ‘die de potentie van Android begrijpt en staat te popelen om de schouders eronder te zetten en Android Planet nog verder uit te bouwen’.

 

 

 

Deel dit bericht

2 Reacties

jochem

Meestal heb je een bepaald bedrag per unieke bezoeker, en dan nog een bepaald bedrag voor de naam en het design als het een eigen design is. App hebben ze niet, dus dat scheelt al een paar duizend euro.

Henk van Arkel

Laten we hopen dat de nieuwe koper er iets moois mee gaat doen en niet alleen voor die 15K lezers gaat op korte termijn. Androidplanet was voor mij altijd een belangrijke nieuwsbron laten we hopen dat het zo blijft.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond