Deel dit artikel
-

Nominaties LOEY Starters Award 2015 bekend

Vanaf vandaag kan gestemd worden op twintig genomineerden voor de LOEY Starters Award. Die prijs beloont beginnende veelbelovende ondernemers in de online industrie. De stembus sluit over een week.

Zojuist maakte het LOEY Expertpanel zijn nominaties bekend voor de starterprijs, een aanmoedigingsprijs die naast de ‘grote’ LOEY Award zal worden uitgereikt.

In de afgelopen maand kon het Nederlandse publiek kandidaten voor de Starters Award voordragen via de website van de LOEY Awards. Uit meer dan zestig inzendingen heeft het Expertpanel onder leiding van Olivier van Duijn, Beneluxbaas eBay, een shortlist samengesteld.

Stemmen voor de LOEY Starters Award doe je hier.

De genomineerden zijn:

 1. Nick Bortot (BUX)
 2. Jord Cuiper (Fanly)
 3. Tim de Kraker (BarDoggy)
 4. Niels Duijvestijn (Zoef.com)
 5. Daniel Haven (ProctorExam)
 6. Steven Lammertink (Cirqle)
 7. Boudewijn Mos (EcoChain Technologies BV)
 8. Sven Pluut (ZonnepanelenDelen)
 9. Tienko Rasker (Leapfunder)
 10. Derk Roodhuyzen (Fixico)
 11. Hans Scheffer (Helloprint)
 12. Patrick Speijers (ROBIN)
 13. Gert Jan Spriensma (Zazzy)
 14. Hanneke Stegweg (iLost)
 15. Pim Stuurman (TweetBeam)
 16. Mei Ling Tan (House of Einstein)
 17. Niels van Deuren (HousingAnywhere.com)
 18. Pieter van Herpen (SyndicatePlus)
 19. Thijs Verheul (United Wardrobe)
 20. Daan Weddepohl (Peerby)

Op basis van de publieksstemmen blijven er acht kandidaten over, die zullen pitchen voor het Expertpanel op 1 juli. Daarna blijven drie finalisten over.

Vorig jaar werden eenmalig vijf startende online ondernemers beloond met de award. Winnaars toen waren Marten Blankesteijn (Blendle), Lars van Wieren (Starred), Fabian Dudek (Nestpick), Zoran Kovacevic (Studygrasp) en Martine Rooth (Fysiovoorjou.nl).

Begin september, op de prijzenavond zelf, moeten de drie opnieuw pitchen. Later die avond wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt, samen met de winnaar van de grote LOEY Award, de prijs voor de beste online ondernemer in Nederland volgens een vakjury.

*) Stemmen voor de LOEY Starters Award doe je hier.

Deel dit bericht

2 Reacties

Rowdy Groothedde

Ik geloof dat iLost de grootste kans maakt. Geniaal concept!

Edwin

Hans Scheffer van helloprint is een op en top ondernemer die van helloprint een daverend succes gaat maken, als dat het al niet is. Tevens is hij een fantastisch mens die altijd voor zijn klanten klaar staat. Ik heb hem mogen ontmoeten en ik ben ervan overtuigd dat er nog vele zaken en ontmoetingen zullen plaatsvinden. Hulde.!!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond