Deel dit artikel
-

Nu ook automaten van *bliep

Het volledig door jongeren gerunde telecombedrijf *bliep heeft op het Vossius Gymnasium in Amsterdam een eerste automaat geïnstalleerd. Niet voor snoepgoed of frisdrank, maar voor simkaarten, beltegoed, opladers, hoesjes, haarelastiekjes en oortjes. Leerlingen kunnen zelf bepalen wat ze in deze automaat willen.

*bliep, met inmiddels vijftigduizend gebruikers, lanceerde vorige week een nieuwe propositie, waarbij klanten voor vijftig cent per dag nu ook onbeperkt kunnen bellen naar vaste en mobiele nummers in heel Nederland. Het is de enige (prepaid)provider waarbij gebruikers per dag het abonnement aan- of uit kunnen zetten. Per dag kunnen zij ook van tarief wisselen. Onbeperkt internetten gaat op een relatief lage snelheid, maar voor vijftig cent extra komt er snelheid bij.

Het bedrijf had eerder dit jaar al aangekondigd dat het  uitbreiding zoekt in andere producten, zoals bankieren en verzekeringen. De virtuele provider maakte zich eind vorig jaar los van de Telegraaf Media Groep. De twee oprichters Joost van der Plas en Jochem Wieringa realiseerden samen met twee investeerders, Twan Cats en Danny Gorter, een managementbuy-out gerealiseerd.

Deel dit bericht

1 Reactie

Leonard Wolters

Ik vind dit echt een gaaf en innovatief concept. Naast de bedrijfsvoering, die mij niet zo veel doet, vind ik het revolutionair dat een partij onbeperkt bellen aanbiedt per dag voor een relatief laag bedrag. Dat zie ik de grote jongens nog niet doen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond