Deel dit artikel
-

Nuon daagt startups uit in Global Data Challenge

Energiebedrijf Nuon en Get in the Ring organiseren samen de eerste Global Data Challenge voor startups. Uit alle aanmeldingen worden vier finalisten geselecteerd die in april op het hoofdkantoor van Nuon de strijd aangaan om de beste oplossing.

Klanten van Nuon willen volgens het energiebedrijf op een duurzame wijze kunnen leven, zonder daar zelf heel veel tijd en energie in te steken. Het omzetten van data in betekenisvolle informatie is daarom van groot belang voor het vinden van relevante oplossingen.

Aanmelden kan nog tot 1 maart. Op 7 maart worden de vier finalisten geselecteerd, die op 21 april tijdens de Get in the Ring-challenge op het Nuon hoofdkantoor mogen strijden om de hoofdprijs.

De winnaar krijgt de mogelijkheid zijn product of dienst in een pilot te toetsen onder de naam van Nuon, met gebruik van de bestaande verkoopkanalen en marketing expertise.

Get in the Ring is een wereldwijde non-profit organisatie die startups verbindt met kansen op het gebied van kapitaal, talent en expertise. Het organiseert evenementen in meer dan 80 landen, zowel op nationaal niveau, als voor bedrijven specifiek.

Deel dit bericht

1 Reactie

Joost van Halenburg

Stervende branch vraagt echte veranderaars om hulp in ruil voor gebruik stoffige marketeers en slechte naam van nuon. Great deal

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond