Deel dit artikel
-

Nuon en Coolblue helpen klanten met online ThermostaatCheck

Coolblue en Nuon gaan samenwerken met een online thermostaatcheck. Klanten weten binnen twee minuten welk type thermostaat het beste bij hen past.

Coolblue biedt met de gespecialiseerde webwinkel thermostaatstore.nl een groot en compleet assortiment thermostaten. Klanten van Nuon kunnen met korting kiezen uit een selectie slimme thermostaten. Het is via thermostaatstore.nl ook mogelijk om de thermostaat te laten installeren door een installateur van verwarmingsbedrijf Feenstra, dochtermaatschappij van Nuon.

Slimme thermostaten hoeven niet altijd tot extra energiebesparing te leiden als er al een goede klokthermostaat hangt. Sommige thermostaten kunnen er zelfs voor zorgen dat het verbruik stijgt, als deze niet goed bij de ketel passen.

Met de online ThermostaatCheck krijgen klanten persoonlijke tips waar men bij de aanschaf van een specifiek model op moet letten.

Deel dit bericht

2 Reacties

Nick

En dat terwijl de beste thermostaten (Anna, spIDer) daar niet eens verkocht worden. Doen ze slim.

Karel

Ik heb geen thermostaat nodig, dankzij slimme meter en prepaid energie weet ik per uur wat ik verbruik! Onzin die dure thermostaten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond