Deel dit artikel
-

Onetomarket maakt doorstart onder nieuwe eigenaar

Internetmarketingbureau Onetomarket is gisteren failliet verklaard en maakt vandaag een doorstart bekend met Cat Ventures van ICT-ondernemer Hans Ketterings als nieuwe eigenaar.  

Een week geleden werd uitstel van betaling verleend aan Onetomarket. Het bedrijf had te kampen met een schuldenlast die niet meer te overzien was. Dat kwam voornamelijk voort uit de niet-rendabele uitbreiding naar Spanje en Duitsland. Sindsdien meldden zich zo’n vijftien belangstellende investeerders en werd uiteindelijk een overeenkomst gesloten met Ketterings’ Cat Ventures.

Formeel is Onetomarket gisteren failliet verklaard door de rechtbank in Arnhem. Ketterings is met terugwerkende kracht per 1 november de nieuwe directeur en eigenaar. De voormalig directeur Jac van Ommen is vertrokken.

Een groot deel van de medewerkers, maar niet alle, blijven aan binnen de nieuwe constellatie.

De nieuwe eigenaar zegt over zijn acquisitie: ‘Onetomarket is een bekende naam in de online marketing branche. Opgericht in 1999 als zoekmachine marketingbureau heeft het bedrijf goede tijden gekend, maar de laatste tijd ging het financieel slecht. Ik ben erg blij voor zowel medewerkers als klanten dat we nu weer met een positieve blik vooruit kunnen kijken.’

Foto: Emily Snuffer (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Paul Haarman

Goed nieuws voor medewerkers, klanten en de online marketing markt. Zou toch zonde zijn als Onetomarket definitief van het toneel zou verdwijnen. Snel gehandeld door Hans Ketterings, dat is niet makkelijk om in enkele dagen zo’n beslissing te nemen en curatoren hebben altijd haast. Succes gewenst!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond