Deel dit artikel
-

Ook Sony Mobile pakt uit met modules

In navolging van LG komt ook Sony met slimme modules voor zijn smartphones. Die werden vanochtend op Mobile World Congress getoond samen met de nieuwe smartphoneserie Xperia X.  
 
De Xperia X serie heeft een uniform 5-inch design dat volgens de fabrikant ‘perfect in de hand’ ligt.

De Xperia X bevat onder meer de (Amerikaanse) Qnovo Adaptive Charging technologie voor tot twee dagen batterijduur. De Predictive Hybrid Autofocus in de Xperia X en Xperia X Performance, die in samenwerking met Sony Alpha is ontwikkeld, voorspelt de beweging  van de fotograferen objecten.

De Xperia X, Xperia X Performance en Xperia XA komen in begin van de zomer 2016 naar Nederland in vier kleuren, Lime Goud, Rose Goud, Wit en Zwart.

_88377577_ab71e869-2278-44e9-858c-9aa8bcbc2c15

Sony introduceert ook een aantal modules, hoewel een deel daarvan nog in conceptfase verkeert.

Xperia Ear is een volgende generatie draadloze ‘smart-ear’ die reageert op stemopdrachten; zo kun je vragen om te bellen, iets op te zoeken op internet, een bericht op te stellen of naar een bepaalde locatie te navigeren. De smart-ear maakt contact via NFC.

De RM-X7BT is een in-car Bluetooth commander waarmee je draadloos muziek kunt streamen en de Sony spraaktechnologie kunt gebruiken om functies van een smartphone te activeren tijdens het rijden.

Xperia Eye is een draagbare groothoeklenscamera – met de flexibiliteit om eenvoudig te worden bevestigd aan kleding of hals. De intelligente sluitertechnologie bevat gezichts- en stemherkenning om beelden vast te leggen.

Het Xperia Projector reageert op aanraking, stem en gebaren.

De Xperia Agent is een gepersonaliseerde assistent, met geïntegreerde camera en projectordisplay zodat content kan worden geprojecteerd op vlakke oppervlakken.

Vooralsnog zullen alleen de Xperia Ear en de RM-X7BT in-car Bluetooth commander verkrijgbaar zijn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond