Deel dit artikel
-

Orange Belgium lanceert eigen gaming platform

Orange Belgium is een eigen gaming platform gelanceerd, Arena, waar spelers zich een weg naar de top kunnen vechten via talrijke tornooien.

Het telecombedrijf verlengt ook zijn sponsorovereenkomst met esports-team Sector One. Dat team is gespecialiseerd in de games League of Legends, Counter Strike: Global Offensive en Hearthstone.

Op 2 augustus 2019 stelde Orange Belgium een plotse piek van 55 procent vast op zijn netwerk. Die dag startte het tiende seizoen van het spel Fortnite en dat liet zich volgens het bedrijf voelen in het internetverkeer. Een paar dagen later piekte het internetverkeer opnieuw toen een patch voor het spel werd gereleased. Dat bewijst volgens Orange dat gaming en esports een enorme impact hebben op de markt.

Dat team is gespecialiseerd in de games League of Legends, Counter Strike: Global Offensive en Hearthstone. Sector One is uitgegroeid tot één van de beste teams in de Benelux en een geduchte tegenstander op het Europese toneel.

Orange Belgium ondersteunt eveneens opnieuw de GameForce Masters, het belangrijkste esports-evenement in België, waar gamers kunnen azen op een prijzenpot van 30.000 euro. De wedstrijd lokt duizenden esportliefhebbers en het deelnemersveld.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond