Deel dit artikel
-

Forse groei mobiele abonnementen Orange

Orange Belgium meldt een recordaantal mobiele abonnementen in het vierde kwartaal. Het aantal klanten met een mobiel abonnement steeg met 61.000 tot 2,5 miljoen. Het vereenvoudigde mobiele aanbod van Orange Belgium bleef klanten overtuigen om tariefplannen in het middensegment en het hoogwaardige segment af te sluiten, stelt het bedrijf.

De omzet in het vierde kwartaal steeg met 5,1 procent tot 342,2 miljoen euro. De omzet voor het volledige jaar steeg met 2,7 procent tot 1,2 miljard. Aangepaste EBITDA kwam 11,3 procent hoger uit op 77,4 miljoen (pdf).

2018 is voor Orange Belgium een keerpunt geweest, zegt CEO Michaël Trabbia. ‘Dankzij onze positionering als ‘bold challenger’ hebben we de telecommarkt hervormd en met ons Love-aanbod hebben we ons succes op de markt voor internet en tv bevestigd.’

Orange Belgium verwacht in 2019 een lichte groei van de omzet. De onderneming streeft naar een aangepaste EBITDA tussen 285 miljoen en 305 miljoen. De totale investeringsuitgaven zullen naar verwachting stabiel blijven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond