Deel dit artikel
-

P30 smartphone terug met een nieuwe look en EMUI 10.1

Huawei lanceert in Nederland de HUAWEI P30 Pro New Edition, de nieuwste toevoeging aan de HUAWEI P30 series.

De HUAWEI P30 Pro New Edition behoudt volgens de fabrikant zijn iconische ontwerp, en wordt geleverd in drie kleuren: Silver Frost, Aurora en Black. Het toestel is uitgerust met EMUI 10.1 en wordt volledig ondersteund door Android 10 en Google Mobile Services.

De HUAWEI P30 Pro New Edition beschikt onder meer over de Leica Quad Camera, inclusief Huawei’s exclusieve RYYB-kleurenfilterarray die 40 procent meer licht binnenlaat voor ‘ongekende fotografie bij weinig licht’. Het camerasysteem bevat een SuperZoom Lens, een 40MP SuperSpectrum Lens, een 20MP Ultra-Wide Angle Lens en een HUAWEI TOF Lens, zodat in elke fotografische wens kan worden voorzien.

De HUAWEI P30 Pro New Edition wordt geleverd met 8GB RAM en 256GB ROM-opslag, waardoor het mogelijk is om meer dan 70.000 HD-foto’s op het apparaat op te slaan.

Het toestel draait op een Kirin 980 en een duurzame 4200 mAh batterij met AI stroombesparende technologie. Ook bevat het toestel 40W SuperCharge, wat het mogelijk maakt om het apparaat binnen 30 minuten tot 70 procent op te laden.

De HUAWEI P30 Pro New Edition is vanaf 9 juni te koop voor een prijs van 749 euro bij Mediamarkt, Belsimpel, Mobiel.nl, CoolBlue en Bol.com. De Huawei P30 Pro New Edition wordt geleverd met gratis HUAWEI FreeBuds 3i, als onderdeel van een limited edition aanbieding.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond