Deel dit artikel
-

Pathé integreert mobiel betalen in app

Gebruikers van de Pathé-app voor de iPhone kunnen vanaf dinsdag hun bioscoopkaartjes afrekenen op hun mobieltje. Verwacht wordt dat binnen twee jaar tien procent van alle tickets verkocht worden via Pathé Mobiel. (meer…)

Deel dit bericht

8 Reacties

faruk

wel heul laat hoor…maar goed

Oggy Popov

Zal van de eerste zijn om een kaartje te kopen via mijn mobieltje. Goed plan, succes!

Yoeri

Onbegrijpelijk dat er niet direct een Android of mobiele web variant wordt gelanceerd. Android is by far het snelst groeiende platform. Het is logisch dat de cijfers voor Android substantieel minder zijn zolang je alle nieuwe zaken eerst op iPhone introduceert. In de US begrijpen ze het gewoon echt beter, daar wordt mobiel volledig omarmt en lanceren alle grote brands direct voor Android, Blackberry en mobiel web. In de leeftijdscategorie van 15-20 zijn Blackberry en Android by far leading, lijkt mij dat dit de meest mobiele doelgroep is.
Alleen iPhone is soooo lame en 2009… typisch Hollandse voorzichtigheid.

bram

Goede verbetering van de service, voor de volledigheid wel mogen vermelden dat je de app opnieuw moet downloaden. Net uitgeprobeerd, aankopen werkt ok, nu het scannen nog.

Morpheus

fragementatie met maar 1 reden, window dressing, of je regelt een oplossing voor het majeure deel van je markt of je support de werkgroep die mobiel betalen marktbreed wil introduceren.

Yoeri

@Morpheus,
helemaal eens & nog een mogelijkheid….
Je denkt alleen in huidig mobiel gebruik en bent er niet van overtuigt dat dit de weg naar voren is en je daarom nu reeds een oplossing moet bieden aan het majeure deel ‘in potentie’ (niet alleen in huidig gebruik)…. Door het zo aan te bieden creeër je namelijk je eigen gelijk want de iPhone cijfers zullen op deze manier altijd in het voordeel blijven. Maar positief…eindelijk wordt er relevantie geboden door je kaartjes mobiel te kunnen kopen. Ik zou zeggen; niet eerst wachten op de resultaten, heb geloof en direct de rest van de markt ook erbij aanbieden. Ik verfoei namelijk de voordelen die aan iPhone gebruikers wordt geboden, ik behoor nl tot de snelst groeiende groep; de Android gebruikers.

karel

ha ha, prachtig al de reacties van gefrustreerde Android gebruikers!

karel

en, ik zou het bijna vergeten, mooie app Pathe! heb hem net op m’n iPhone gezet, en het werkt prima!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond