Deel dit artikel
-

Paylogic lanceert digitale tickets voor Apple Passbook

Nog voor de lancering van de nieuwe iPhone 5 vanavond kondigt ticketorganisatie Paylogic al een eerste toepassing aan voor Apples Passbook, een digitale portemonnee voor digitale kaartjes, vouchers en coupons.

Apple heeft volgens het bedrijf haarscherp in de gaten dat de portemonnee zoals we deze nu kennen in grote mate zal worden vervangen door smartphones. Een belangrijke eerste stap in deze verschuiving wordt vandaag gezet via Passbook, een nieuwe applicaties in iOS 6.

Paylogic heeft direct na de aankondiging op ontwikkelaarsconferentie WWDC een integratie met Passbook gerealiseerd. Zo kunnen alle klanten van dance-organisatie ID&T, Duitse Tourpromotor Four Artists en Belgisch Dance Event IloveTechno hun tickets vanaf nu in hun Passbook opslaan en vervolgens te laten scannen bij de ingang in plaats van een e-ticket uitprinten. Het is meer nodig om al die tickets uit te printen en worden ze automatisch zichtbaar als men bij het evenement arriveert.

In de VS  worden ticketbedrijf Fandango, United Airlines, Target en Starbucks genoemd als partners van Apple Passbook.

 

Deel dit bericht

4 Reacties

Fred van Rijswijk

Dit valt nog onder de NDA van Apple?!!

Michiel

Goed direct op ingespeeld, goed nieuw kanaal voor Paylogic. Hoe vaak sta je niet ergens en heb je uiteraard alles in je iphone zitten?

Tom

Ik liet mijn entree-tickets altijd al scannen want die krijg je per mail, open je op je smartphone en de barcode-scanner bij entree kan en kon al gewoon je scherm scannen. Dus je hoefde al niets uit te printen….die alerts zijn natuurlijk wel handig en alles verzameld op een plek is ook erg handig.

jeroen

Heel mooi en leuk bedacht.. aar je hebt er slimmerikken tussen die vergeten hun iphone op te laden. Kom je aan op plaats van bestemming met een lege accu, en dan?? :p

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond