Deel dit artikel
-

Payter vergroot ontwikkelkracht via India

Payter breidt zijn ontwikkel- en testcapaciteit uit door een meerderheidsbelang te nemen in het Indiase ict-bedrijf Maxartists Technologies. Zo moeten nieuwe diensten en applicaties voor mobiel betalen sneller ontwikkeld en getest worden.

Payter, ontwikkelaar van diensten voor betalingen via de mobiele telefoon, neemt een meerderheidsbelang in het Indiase ict-bedrijf Maxartist Technologies. Daardoor wordt de ontwikkel- en testcapaciteit vergroot. Door het belang hoopt het bedrijf sneller en flexibeler nieuwe diensten en applicaties op het gebied van mobiel betalen te ontwikkelen en te testen.

Het Indiase Maxartist ontwikkelt applicaties voor mobiele telefoons zoals interactieve sms-diensten, spellen en biometrische oplossingen zoals afrekenen met een vingerafdruk.

Payter ontwikkelt betaaldiensten via de mobiele telefoon. Het gaat om toepassingen op basis van Near Field Communication. (NFC). Het bedrijf is betrokken bij een proefproject in Rotterdam en wil internationaal uitbreiden. Daarvoor is meer test- en ontwikkelcapaciteit nodig.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond