Deel dit artikel
-

PFSweb verzorgt infrastructuur voor Overtoom International

Logistiekonderneming PFSweb gaat de voor e-commerce benodigde infrastructuur voor B2B-leverancier Kosform Design van Overtoom International , dochter van het Franse concern Manutan Groupe , leveren. De diensten zijn zowel van toepassing op bestellingen uit de catalogi als op online bestellingen bij Kosform.

De catalogus van Kosform Design bestaat voornamelijk uit meubels voor thuis en kantoor, kantoorartikelen, elektronica en relatiegeschenken. De diensten van PFSweb worden in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Noorwegen, Denemarken en Zweden toegepast. Welk bedrag met de overeenkomst is gemoeid, is niet bekendgemaakt.

Het centrum van de afdeling Kosform ligt in België. G.Duymelings, business unit manager, die de overeenkomst met PFSweb heeft gesloten: "Dit is het eerste initiatief waar Kosform met haar activiteiten Europees opereert en niet lokaal aktief is. We garanderen met de nieuwe service dat artikelen in Europa binnen 24 uur à 48 uur bij de eindklant worden geleverd. Mede door de vernieuwde service verwachten we een groei van dertig procent voor de omzet van 2001. Maar we proberen elk jaar dertig procent te groeien in omzet", aldus Duymelings.

Naast opslag en transport gaat PFSweb ook extra diensten leveren als geschenkverpakking, accountbeheer, verslaglegging en informatie-uitwisseling. Ook specifieke diensten voor breekbare artikelen worden door PSFweb uitgevoerd. Jaarlijks stuurt Overtoom International ongeveer 1,3 miljoen mailings de deur uit, waarvan de helft naar actieve klanten en de andere helft naar potentiële klanten. Het aantal klanten specifiek voor de afdeling Kosform is niet bekend.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond