Deel dit artikel
-

Pharmaplaza.com vraagt surseance van betaling aan

Online apotheek en Newconomy-deelneming Pharmaplaza heeft surseance van betaling aangevraagd. Newconomy, dat in februari al rekening hield met een afwaardering tot nul, heeft een belang van vijftien procent in de onderneming. Wat er precies mis is bij het bedrijf, is onbekend.

Er was niemand bereikbaar voor commentaar bij Pharmaplaza. Vorig jaar, in de top van de Internethype, had de winkel nog grote plannen . Zo kwamen er vestigingen in Duitsland, Spanje en België. In juni 2000 kreeg het de investering van Newconomy.

Voor Newconomy is het 't derde bedrijf dat in moeilijkheden raakt. Eerder werden bij Yooz enkele bestuurders geschorst , het logistiekbedrijf A.L.S is inmiddels failliet verklaard . Vanochtend werd bekend dat ook gratis provider Wish/Noknok en veel lagere herwaardering heeft gekregen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Dick Pronk

"Wat er precies mis is bij het bedrijf, is onbekend." Ik weet het ook niet, maar we kunnen er wel naar raden! Te hoge verwachtingen in combinatie met gebrek aan kennis van het gedrag van de internetters. Als we op de voorpagina van Pharmaplaza kijken zijn de eye-catchers Modifast afslankmiddel, Badedas en Centrum multivitaminen. In ons winkelcentrum op 2 minuten afstand bevinden zich 2 supermarkten en 2 drogisten. Nog geen 800 meter verderop zit nog een drogist. Kan iemand mij vertellen waarom ik 1 fles Badedas via het internet zou moeten bestellen? (Ik moet bovendien vrij nemen om de bezorgde bestelling in ontvangst te nemen).M.a.w. wat is de toegevoegde waarde van Pharmaplaza? Volgens Drogisterij.net, de andere online drogist, zijn het dan ook de schaamte-artikelen die succes hebben (condooms, incontinentieslips), en niet de tandpasta's en de aspirines. In dat geval is er dus een toegevoegde waarde. Misschien wordt het tijd voor http://www.pharmaschaamte.nl. Groetjes,Dick Pronk http://www.drogistentips.nl/ dpronk@drogistentips.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond