Deel dit artikel
-

Phone House neemt drie online telecomshops over

The Phone House neemt de webshops Typhone, Femmefone en ICTango over. Met deze overname worden de online en offline krachten van de telecomretailer gebundeld.

De telecomretailer hoopt met deze overname de positie op de consumentenmarkt voor mobiele communicatie te versterken. Bert van Dam, Managing Director van The Phone House ziet dat online en offline verkoop elkaar versterken. "Online wordt steeds belangrijker voor de consument. Het unieke punt van Typhone.nl, Femmefone.nl en ICTango.nl is dat zij een dienst leveren die helemaal aansluit bij de wensen van een specifieke doelgroep. Dit past bij onze visie dat de klant altijd centraal staat."

De drie webwinkels richten zich elk op een specifieke doelgroep. Op 10 mei 2000 wordt Typhone gelanceerd, de eerste online webshop voor mobiele telefonie. In 2006 werd de eerste online telecomshop speciaal voor vrouwen gelanceerd, Femmefone. ICTango ontstaat in 2007 en richt zich specifiek op de zakelijke markt.

The Phone House heeft op dit moment 200 winkels in Nederland. Hiernaast beschikt de belwinkel ook over een eigen webwinkel. The Phone House Netherlands is onderdeel van het Britse beursgenoteerde The Carphone Warehouse PLC. Dit is de grootste onafhankelijke retailketen voor mobiele communicatie in Europa. The Carphone Warehouse beschikt over ruim 2.500 winkels in tien landen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond