Deel dit artikel
-

PostNL wil Herna Verhagen herbenoemen als CEO

De Raad van Commissarissen van PostNL wil Herna Verhagen opnieuw voor vier jaar benoemen als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van PostNL tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders in 2019.

PostNL is naar eigen zeggen bezig met een strategische transformatie om de postale en e-commerce logistieke dienstverlener in de Benelux te worden. Daarnaast zijn er belangrijke stappen gezet om op korte termijn tot consolidatie in de Nederlandse postmarkt te komen. ‘Met haar kennis, ervaring en netwerk is Herna de aangewezen persoon om deze ontwikkelingen te leiden,’ zegt Jan Nooitgedagt, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Herna Verhagen (1966) kwam in 1991 in dienst bij een van de rechtsvoorgangers van PostNL als sales manager. Zij heeft daarna onder andere gewerkt als directeur Commercie, coördinerend directeur Post Nederland en directeur Group HR bij TNT.

Deel dit bericht

1 Reactie

R. Verstappen

Met klem wil ik vermelden dat Herna Verhagen NIETS doet aan de grote problemen bij Postnl.
Gisteren heeft een postbode een aangetekend pakket in mijn brievenbus GEPERST.!! waar een muziek instrument uit Schotland zat en heeft ZELF een krabbel gezet voor ontvangst met MIJN voornaam in blokletters eronder.
Wegens de schade heb ik direct de klantenservice van Postnl gebeld om een klacht en een complete schadevergoeding in te dienen. De telefoniste gaf aan dat de betreffende afdeling die hierover gaat een onderzoek gaat starten en contact zou opnemen, maar ze vroeg niet naar mijn telefoonnummer. Vandaag belde ik terug voor verdere informatie en kreeg ik een collega van haar aan de lijn. Ik heb naar de desbetreffende afdeling gevraagd, maar daar mocht ze de naam niet van geven. Ze zou mij in “de wacht” zetten, maar dat gebeurde niet dus ik kon horen dat ze NIETS deed en vervolgens met een leugen mij vertelde dat ze deze klacht nogmaals had doorgegeven. Ik sprak haar hierop aan en gelijk verbrak ze de verbinding.!!!! Met als gevolg dat Postnl hier dus NIETS mee doet en ik ben bedankt.!!! Dit heeft nog verdere gevolgen, dat garandeer ik haar.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond