Deel dit artikel
-

PostNL waarschuwt voor vertraging pakketbezorging

PostNL waarschuwt dat door de flinke stijgingen van het aantal online bestellingen in Nederland en België er lokaal vertraging kan ontstaan. De postbezorging verloopt op dit moment overigens nog volgens plan.

Doordat mensen thuis blijven en winkelketens de deuren sluiten stijgt het aantal online bestellingen op dit moment sterk. Het gemak van online winkelen is nu veranderd in een noodzaak om aankopen te doen bij webshops.

Daarnaast sturen mensen elkaar veel wenskaarten.

PostNL doet er naar eigen zeggen alles aan om alle bestellingen zo veel mogelijk op tijd te blijven bezorgen.

Eerder liet het bedrijf weten de bezorging van pakketten zoveel mogelijk voort te zetten. PostNL past processen en werkplekken naar eigen zeggen wel voortdurend aan als de richtlijnen dat voorschrijven. Dat kost tijd en leidt in sommige gevallen tijdelijk tot vertraging.

Deel dit bericht

2 Reacties

Bert

Bij een groot aantal bedrijven word vandaag niks meer opgehaald.
Postbezorging verloopt niet meer volgens plan.
Begrijpelijk! Maar dat het volgens plan verloopt klopt niet. Bij ons gaat het om 2 vrachtwagens met pakjes.

Charif Eddini - Trunkrs

Als heel Nederland online shopt tijdens een crisis, is dit wat er kan gebeuren. Wij zouden hier een ad-hoc oplossing voor kunnen bieden wat binnen 24 uur geregeld is. Trunkrs bied webshops de oplossing om hun (overgebleven) bestellingen van gister, en alle bestellingen van vandaag in de avond tussen 17:00 en 22:00 bij de consument geleverd te krijgen. Zo bieden wij de oplossing ideale oplossing om zowel de klap van PostNL op te vangen en de consumenten te voorzien van same-day delivery oplossingen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond