Deel dit artikel
-

PostNL waarschuwt voor vertraging pakketbezorging

PostNL waarschuwt dat door de flinke stijgingen van het aantal online bestellingen in Nederland en België er lokaal vertraging kan ontstaan. De postbezorging verloopt op dit moment overigens nog volgens plan.

Doordat mensen thuis blijven en winkelketens de deuren sluiten stijgt het aantal online bestellingen op dit moment sterk. Het gemak van online winkelen is nu veranderd in een noodzaak om aankopen te doen bij webshops.

Daarnaast sturen mensen elkaar veel wenskaarten.

PostNL doet er naar eigen zeggen alles aan om alle bestellingen zo veel mogelijk op tijd te blijven bezorgen.

Eerder liet het bedrijf weten de bezorging van pakketten zoveel mogelijk voort te zetten. PostNL past processen en werkplekken naar eigen zeggen wel voortdurend aan als de richtlijnen dat voorschrijven. Dat kost tijd en leidt in sommige gevallen tijdelijk tot vertraging.

Deel dit bericht

13 Reacties

Bert

Bij een groot aantal bedrijven word vandaag niks meer opgehaald.
Postbezorging verloopt niet meer volgens plan.
Begrijpelijk! Maar dat het volgens plan verloopt klopt niet. Bij ons gaat het om 2 vrachtwagens met pakjes.

Charif Eddini - Trunkrs

Als heel Nederland online shopt tijdens een crisis, is dit wat er kan gebeuren. Wij zouden hier een ad-hoc oplossing voor kunnen bieden wat binnen 24 uur geregeld is. Trunkrs bied webshops de oplossing om hun (overgebleven) bestellingen van gister, en alle bestellingen van vandaag in de avond tussen 17:00 en 22:00 bij de consument geleverd te krijgen. Zo bieden wij de oplossing ideale oplossing om zowel de klap van PostNL op te vangen en de consumenten te voorzien van same-day delivery oplossingen.

nico - prive

waarom gaat het bij DHL en UPS wel goed en bij post nl niet ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

nico

Zit al 3 dagen te wachten op 2 bestellingen 1 staat al 3 dagen wordt geleverd tussen 8 s’morgens en 6 uur sávonds past door de brievenbus?????????????? nog steeds niks

de andere zou gisteren geleverd zijn stond op post.nl site tussen 2 en 6 maar helaas ook niet nu staat er geen levertijd bekent

Theo

Bij mij het zeefde alleen het staat al 8 dagen op de distributie van post nl de zegt nog niet ontvangen. Dit terwijl het al 8 dagen aanwezig is bij post nl in het distributie centrum. Als er meer dan 8 dagen vertraging is dan komen zij er niet zo snel meer uit. Er is gewoon niet ingespeeld op de situatie dat er meer online gekocht is. Bij postnl gaat de chaos nog groter worden.

Tom

Ik wacht op een pakketje uit België. Deze is op 30-4 verzonden en is sinds 4-5 bekend als “vertrek naar distributiecentrum”. Dat is 6 dagen geleden… Er zit niks anders op dan afwachten wanneer het daar vertrekt.

Fleur

Zit al 16 dgn te wachten op een postpakket, steeds t en t na te kijken, geeft aan post pakket nog niet ontvangen van afzender, hoe laat duurt dit nog?, dit heb ik echt nog nooit meegemaakt, echt slecht dit, zit niks anders op, om maar WEER, af te wachten.

Jmm van ooijen

Binnen en buitenland doffe ellende.

Pakket vanuit Litauen normaal binnen 5 dgn afgeleverd, nu meer dan 15 dgn onderweg.
Is al 5 dgn in Nederland maar geen aflevering door Post NL.

Pakket binnenland normaal 1 à 2 dgn.

De volgende berichten van post nl ontvangen:

Wordt morgen afgeleverd, niet afgeverd
Volgend bericht vertraging wordt morgen afgeleverd, niet afgeleverd.
Volgend bericht aflevering verwacht 1 tot 3 werkdagen.

De bezorger van Post Nl die ik dagelijks in mijn straat voorbij zag komen, zie ik ook al niet meer de laatste dagen.

Piet Hagens - Jukebox Revival

Pakketten en brieven uit het buitenland komen gewoon niet meer aan. Verwacht 2 brieven uit de USA, Normaal duurt dat een dag of 4 nu al 4 weken en nog steeds niets. pakket uit Engeland. Normaal 2 a 3 dagen. Nu al 3 weken onderweg geen enkele voortgang. Volgens de tracking van de verzendende Postdienst is het allemaal allang in Nederland maar wordt gewoon niet bezorgd.

Marco - Clicktobuy en bol.com

25 april pakket besteld staat al vanaf 1 mei pakket is onderweg ……maar gebeurd niks wachten wachten zelfde bij bol.com ook pakket is aangemeld maar nog niet ontvangen 1 ste pakket al betaald dus niet zo fijn pakket bij bol.com gekozen voor betaling achteraf dus maak ik me minder zorgen om wat erger is dat deze bedrijven niet het fatsoen hebben om je enige informatie te verstrekken wat er aan de hand is

Etoes Ririhena

Betreft de vertragingen alleen pakketten of ook normale brieven uit Nederland?

Hans Jansen

ik heb een pakket verstuurd naar Amerika via PostNL op 30 maart 2020, tot op heden niet aangekomen. staat nu sinds 13 mei 2020 in Amerika bij de Douane.
BELACHELIJK

Lola

Ik wacht nu al 24 dagen op een pakje. En voor de derde maal staat deze op een gewijzigde bezorgdatum. Nu weer over nog eens 6 dagen. Post nl dit is geen normale vertraging meer. Een maand doen over bezorging van een brievenbus pakje binnen nederland. Ga je schamen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond