Deel dit artikel
-

Roboadvies en alternatieve zakelijke leningen op Emerce Finance

Alternatieve zakelijke leningen creëren met fintech. Dat is het doel van fintechbedrijf Funding Options, waarin ING Bank een dezer dagen een minderheidsaandeel heeft genomen. Conrad Ford van Funding Options is een van de sprekers op Emerce Finance eind november in Amsterdam.

Conrad zal onder meer ingaan op de structurele problemen die toegang tot financieringsmogelijkheden één van de grootste uitdagingen voor financiële beleidsbepalers maken. Evenals de rol van fintech bij eenvoudige, gepersonaliseerde leningen voor mkb’ers. Waarbij hij ook de plannen voor de Nederlandse markt bespreekt.

Een digitale journey: hoe te balanceren tussen gemak en betrouwbaarheid. Op welke manier creëer je een goede digitale journey voor zakelijke klanten? En hoe werkt dit bijvoorbeeld als er meer betrokkenen digitaal moeten tekenen? Steven Rohof is de sales-gedreven Operations Manager van New10, met verandering als belangrijke drijfveer. In deze presentatie vertelt hij hoe New10 de oplossing van Evidos inzet in het on-boarding proces, hoe dit proces goed te begeleiden en waar de uitdagingen nog liggen.

Ook kom je alles te weten over robo-advies: van adverteren naar assisteren en adviseren. De huidige staat van online financiële dienstverlening is armoedig, stelt Marja Silvertant, CEO van robo-adviesplatform Feli. Banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en pensioenfondsen weten slecht om te gaan met de stijgende verwachting van consumenten en komen vaak niet verder dan het etaleren van hun producten. Om in de toekomst relevant en onderscheidend te blijven moet het roer om: van adverteren naar assisteren en adviseren. Met de techniek van nu kunnen volgens haar vernieuwende, onderscheidende en vruchtbare bedieningsconcepten worden gerealiseerd. Met persoonlijkheid, transparantie en gemak in de kern.

Van herkennen naar begrijpen: de volgende stap in de talige AI. Met de beschikbaarheid van veel online data, doet AI stap-voor-stap zijn intrede in ons dagelijks leven. De focus van de eerste AI-projecten waren gericht op het herkennen en classificeren van ‘fuzzy’ informatie, het leren spelen van spelletjes bijvoorbeeld. Naarmate dat beter gaat, verbreedt de aandacht naar wat wordt gezien als één van de grootste uitdagingen: het begrijpen van de mens. Als dat lukt, zullen computersystemen steeds meer verantwoordelijke taken van ons overnemen, zoals het beoordelen van een hypotheekaanvraag. Je hoort er meer over van Arjan van Hessen van de Universiteit van Twente/Telecats.

Emerce Finance wordt 29 november gehouden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Emerce-leden profiteren van 100 euro korting.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond