Deel dit artikel
-

Rockstart-startups halen 15 miljoen euro op

De startups uit de portfolio van de Nederlandse accelerator Rockstar hebben gezamenlijk meer dan 15 miljoen euro aan investering opgehaald. Naast Peerby kondigden ook 3D Hubs en Wercker in de afgelopen drie maanden grote investeringen aan.

Met de aankondiging van Peerby’s investeringsronde van 2,1 miljoen euro hebben startups uit het Rockstart portfolio meer dan 15 miljoen euro aan investeringen opgehaald na deelname aan het Accelerator programma.

Zo kondigde 3D Hubs in september een grote investeringsronde van 4,5 miljoen aan, geleid door Balderton Capital, en haalde Wercker eerder 2,4 miljoen op.

Rockstart Accelerator sluit volgende week de aanmeldingen voor haar vierde Web & Mobile Accelerator programma voor startups, dat in februari 2015 van start gaat. Voor die editie is Rockstart opnieuw op zoek naar tien startups met ‘schaalbare ideeën en potentie om op internationale schaal succes te behalen’. De aanmeldingen voor het programma sluiten op 10 december.

Startups die worden geselecteerd voor het programma ontvangen onder meer 15.000 euro aan investering, coaching van ervaren ondernemers, een uitgebreid servicepakket ter waarde van 200,000 euro en een werkplek aan de Herengracht voor 6 maanden in Rockstart Spaces.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond