Deel dit artikel
-

Rogier Thewessen (Studentenwerk) wint de LOEY Award

De prijs voor beste online ondernemer van Nederland gaat dit jaar naar Rogier Thewessen van Studentenwerk. De Starter LOEY gaat naar Valentijn Bras van Scoupy.

Zojuist ging in het Rijksmuseum te Amsterdam de prestigieuze LOEY Award naar Rogier Thewessen die met zijn online uitzendbureau voor studenten volgens de jury een revolutie in de markt teweeg heeft gebracht.

De jury met Reinout Oerlemans, Michel Mol, Pieter Zwart, Willem Sijthoff, Hans Biesheuvel, Peter Driessen en Pieter Zwart (winnaar 2012) verkoos de jonge ondernemer boven de andere genomineerden Kalo Bagijn (Brand New Day) en Janneke Niessen (Improve Digital).

In de afgelopen maanden hebben vakgenoten, klanten, fans of anderszins betrokkenen hun favoriete ondernemer kunnen nomineren bij de organisatie van de prijs die voor de vierde keer wordt gehouden. De jury heeft de drie genomineerden tijdens intensieve sessies uitgevraagd naar hun motivatie, ideeëen en ondernemerszin.

Dat leidde er ook toe, dat Valentijn Bras de twee andere genomineerden Victor van Tol (SnappCar) en Steijn Pelle (Pelliano) achter zich liet en zo met zijn Scoupy de LOEY Starter Award mee naar huis neemt.

Deel dit bericht

1 Reactie

Rick Maresch

Van harte, Valentijn; het is je gegund 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond