Deel dit artikel
-

Ronald van Zetten (Frendz) naar Emerce eFashion

MS Mode, Gaastra en V&D zijn maar enkele van de merken die ten onder gingen in de fashion retail-oorlog van de afgelopen jaren. De mode-industrie staat op zijn kop, dat is zeker, maar Ronald van Zetten (oud topman HEMA) en zakenpartner Roland Kahn geloven nog in de kracht van V&D.

Onder de naam V&D concepthouse experimenteren ze met nieuwe modellen en innovaties. Frendz, een app die zich volledig richt op social commerce, is de eerste lancering vanuit de V&D paraplu van Ronald van Zetten en Roland Kahn. Met behulp van tips van vrienden op Pinterest en Instagram kunnen consumenten hun nieuwe outfit bij elkaar shoppen.

Tijdens Emerce E-Fashion zal Van Zetten vertellen over de kracht van de naam V&D, het nieuwe businessmodel van Frendz, verdere toekomstplannen en zijn belangrijkste inzichten van de afgelopen jaren.

Andere sprekers zijn Jasna Rokegem van Jasna Rok, een fashtech design studio met een visionaire blik op de rol van mode en technology voor high-end merken en innovatieve tech bedrijven, Celine Xu van Alibaba en Anne-Christine Schäffer-Polet van Tommy Hilfiger.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

4 Reacties

Rolf

Hi Ronald,

De eerste klap bij de lancering van een nieuwe app hoort direct te komen. Met 5K downloads in de Google Play Store en een score van 2,6: hoe gaan jullie de app alsnog succesvol krijgen?

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.frendz.app.prod

Geertjan Buchwaldt

Hallo Ronald,
Ik zie meer in een klein compact V&D warenhuis,
Met een gezellige koffiebar
1000 tot 2000 m2.

Ilse

Beste Ronald,
Ik snap niet dat er zo in social en apps wordt gedacht met een naam die alleen sterk is bij 65-plussers. Waarom geen compacte, gezellige ‘Libelle’ warenhuizen (wat Geertjan zegt) in wijken met ouderen? Of een ‘V&D komt naar je toe’ concept voor ouderen die niet online willen/ kunnen? Maar het daar ter plekke eventueel wél kunnen leren?
Ik ben erg benieuwd hoe de ‘kracht van V&D’ onderzocht is, gezien je daar nog in gelooft…

Ed

Het idee van hr G Buchwaldt roep ik al sinds het faillissement. Het hoeven inderdaad geen grote flats meer te zijn. Probeer het bijv. eerst in grotere plaatsen in combinatie met het goede idee van Ilse zodat men (iedereen dus ook ouderen) in een filiaal in een hoekje aan de slag kunnen (of leren) met appen, instagrammen, etc. Petit restaurantje erin. Ik durf te wedden dat het (weer) een succes wordt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond